Storytelling

Feiten en cijfers, rapportages, strategische plannen... vaak zijn dat niet de dingen die mensen - of het nu werknemers, klanten of websitebezoekers zijn - onthouden. 

Verhalen onthouden mensen wel. Of dat nu één corporate verhaal is, of meerdere verhalen die overbrengen waar jij als organisatie voor staat. 

Kernverhaal

Ik help je snel tot de kern van jouw verhaal te komen. Dit kernverhaal kun je onder andere gebruiken voor het formuleren van je visie en missie, het maken van aansprekende presentaties of infographics, het verbeteren van content of het schrijven van aantrekkelijke persberichten.

Verbinding

Ook voor je interne organisatie kan storytelling van groot belang zijn. Het creëert verbinding en vergroot de betrokkenheid van medewerkers. Een goed, waarachtig verhaal geeft hen het gevoel met elkaar toe te werken naar een gemeenschappelijk doel. Dat maakt je uitstraling als organisatie of bedrijf krachtiger en consistenter: dit zijn we, hier staan we voor, daar willen we naartoe. 

Promotie

Wil je storytelling gebruiken ter promotie? Bijvoorbeeld door je organisatie steeds opnieuw op een aansprekende manier onder de aandacht te brengen, in een blog of op sociale media? Dan ga ik voor jou op zoek naar verhalen die daaraan kunnen bijdragen.