Socialemedia-abonnement

Wil je met je bedrijf of organisatie zichtbaarder zijn op sociale media, zoals op Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter? Maar heb je daarvoor niet de kennis of de middelen in huis? Sluit dan een socialemedia-abonnement af. In overleg met jou maak ik een (korte) contentstrategie en contentkalender, en post ik berichten op de door jou gewenste platforms. Ook kan ik snel en flexibel posts voor je maken, zodat je altijd bovenop de actualiteit zit.

Al vanaf €150 excl. btw per maand!

✉️ Vraag een offerte aan

Nieuwsbriefabonnement

Wil je graag nieuwsbrieven versturen, maar weet je niet hoe of heb je er geen tijd voor? Ik kan je volledig ontzorgen. Van het ophalen van nieuws in je organisatie, tot het schrijven, opmaken en versturen van je nieuwsbrief. Uiteraard kun je mij ook zelf teksten aanleveren, die ik verbeter en herschrijf voor de nieuwsbrief.

Al vanaf €225 excl. btw per maand!

✉️ Vraag een offerte aan

Persabonnement

Sta je regelmatig te springen om media-aandacht maar vind je het lastig dat te realiseren? Ik zorg voor een goedgeschreven persbericht dat bij de juiste redacties terechtkomt. Ook kan ik de mediaberichtgeving over jouw bedrijf, organisatie, branche of relevante thema’s voor je volgen en je daarvan verslag uitbrengen.

Al vanaf €300 excl. btw per maand!

✉️ Vraag een offerte aan

Uiteraard is het ook mogelijk één of meerdere abonnementen te combineren (tegen een gereduceerd tarief).