Communicatie

Schrijven is een vak. Toch blijkt dit vaak een onderschat onderdeel van communicatie. De opdrachtgever of communicatieafdeling denkt al snel in plannen en middelen. Maar een brochure of website kan er nog zo prachtig uitzien, zonder aansprekende en goedgeschreven teksten ben je niet overtuigend. Ik help jou als organisatie of bedrijf je boodschap goed te verwoorden. 

Mijn tijdschriftachtergrond maakt me bovendien een goede beelddenker, dus ook wanneer je af wilt van die gladde stockfoto's op je website en in je brochures, of je informatie beeldend wilt presenteren in bijvoorbeeld een infographic of artist impression, kan ik je daarbij helpen.

PR

Een persbericht uitsturen klinkt simpel, maar een góedgeschreven persbericht met een journalistieke invalshoek zorgt daadwerkelijk voor media-aandacht omdat het prikkelt, nieuwsgierig maakt, en urgentie uitstraalt. Met mijn journalistieke blik én mijn uitgebreide netwerk in de media kan ik bijdragen aan de professionalisering van jouw persbeleid. Ik ben en blijf een nieuwsmaker, en herken onmiddellijk het 'nieuws' in een verhaal.